iPhone стане значно розумнішим: в iOS 18 з’явиться ChatGPT

    231

    Apple підписала угоду з OpenAI, підтвердивши, що вона представить чат-бота ChatGPT в операційній системі iOS 18, про що повідомляє Марк Гурман із Bloomberg.

    Очікується, що ця новина стане однією з головних на Всесвітній конференції розробників Apple (WWDC) у червні. Гурман додав, що, попри співпрацю Apple з OpenAI, Apple, як і раніше, відкрита для інших хмарних сервісів на базі штучного інтелекту.

    Apple також веде переговори з Google про те, щоб зробити сервіс Google Gemini опцією для iOS, хоча цей сервіс може бути не запущений на WWDC. Крім того, Apple також активно розробляє власну технологію штучного інтелекту. Повідомляється, що Apple розробляє модель штучного інтелекту під назвою Ajax для таких завдань як аналіз тексту, розумні відповіді.

    Технологія OpenAI, особливо ChatGPT, буде використовуватися для вирішення складних завдань, таких як створення довгого тексту та зображень.

    Крім того, очікується, що в iOS 18 з’явиться ряд функцій штучного інтелекту, включаючи смайли користувача і багато іншого.



    • інші новини