Apple з’ясувала, як на нових iPhone «воскресли» фотографії, зроблені до 2010 року

    438

    Apple у терміновому порядку випустила офіційне оновлення версії iOS 17.5.1, що виправляє помилку “повторної появи видалених фотографій”.

    У Apple заявили, що «воскреслі» фотографії – це в основному фотографії користувачів, зроблені до 2010 року. Ця проблема, за словами Apple, викликана не сервісом iCloud, а пошкодженими записами бази даних у файловій системі пристрою.

    У Apple заявили, що фотографії, які були повністю видалені на пристрої користувача, не синхронізувалися з iCloud Photos, і ці фотографії залишалися весь цей час у прихованому вигляді тільки на смартфонах користувачів.

    Однак ці файли могли переноситися з одного пристрою на інший при відновленні з резервної копії, міграції між пристроями або відновленні з резервної копії iCloud без використання фотографій iCloud.

    Раніше технічний консультант Apple також підкреслив, що навіть якщо фотографії користувачів були завантажені в iCloud, Apple не зможе їх побачити, тому не варто турбуватися про конфіденційність та безпеку ваших даних.

    До цього стало відомо, що в останньому оновленні Apple для iOS 17.5 з’явилася помилка, через яку старі фотографії, видалені навіть кілька років тому, знову з’являються в галереї.



    • інші новини