Прогноз погоди на сьогодні: чого очікувати українцям

    519

    Сьогодні, 15 травня, в Україні буде прохолодно, як для середини весни, і в деяких регіонах пройдуть дощі. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у своєму Facebook.

    Холодний день з дощами

    За словами Діденко, сьогодні денна температура в Україні коливатиметься між +13 та +16 градусами, а на Закарпатті буде трохи тепліше — від +17 до +20 градусів. Заморозків більше не очікується.

    “Дощі, можливо з грозами, прогнозуються на півдні України (окрім Одеської області), у східних областях, місцями в центрі та в Карпатах”, — зазначила синоптик.

    Вітер і температура

    На решті території України опадів не очікується. Проте, на сході України та на Закарпатті можливі пориви південно-східного вітру зі швидкістю 15-20 м/с. У більшості інших областей вітер буде помірним.

    У Києві сьогодні без істотних опадів, температура вдень досягне +13…+14 градусів.

     Погода на найближчі дні

    Завтра, 16 травня, за словами Діденко, температура почне поступово підвищуватись і до кінця тижня стовпчики термометрів піднімуться до +18…+23 градусів. Надалі повітря продовжить теплішати. Проте варто бути готовими до дощу, який, за прогнозами, найбільш ймовірний у суботу, 18 травня.



    • інші новини