Apple прозкрила дату чергового заходу, на якому очікується анонс нових iPad

    55

    Компанія Apple почала розсилати запрошення на спеціальний захід, який відбудеться 7 травня о 7:00 за тихоокеанським часом. На запрошенні можна побачити електронне перо Apple Pencil, що явно натякає на анонс нових планшетних комп’ютерів iPad.

    Згідно з чутками, очікувані планшети iPad Pro запропонують найзначніші нововведення з 2021 року, коли Apple представила моделі планшетів на базі чипів M1. Нові iPad Pro, як очікується, отримають процесори M3, OLED-дисплеї з більш тонкими рамками, а також інші зміни в дизайні та, можливо, підтримку бездротової зарядки MagSafe.

    Компанія також може представити нове електронне перо Apple Pencil та оновлену клавіатуру Magic Keyboard в алюмінієвому корпусі та з більшим трекпадом.

    На заході також очікується анонс оновлених моделей iPad Air, включаючи нову модель розміром 12,9 дюйма. Для нових iPad Air прогнозують чипи M2.

    Згідно з недавнім звітом Марка Гурмана (Mark Gurman) з Bloomberg, запаси поточних моделей iPad Air у роздрібних магазинах Apple скорочуються. Це хороший показник того, що оновлені моделі не забаряться.