Incrypted анонсує новий розділ з курсами криптовалют і можливістю їх придбання на найкращих умовах

    35

    Видання про криптовалюту та блокчейн Incrypted анонсує створення нового розділу, присвяченого курсу основних цифрових монет у режимі реального часу. Таким чином  читачі цього медіа можуть дізнатися, як крипта співвідноситься з реальними грошами та де її краще купувати.

    Новий розділ працюватиме, як спеціалізований зручний калькулятор криптовалют. Його наповненням та оновленням займаються експерти.

    Окрім калькулятора криптовалют Incrypted має власний календар токенсейлів. З його допомогою читачі видання можуть на ранньому етапі відстежити перспективний проєкт та стати його інвестором. Календар токенсейлів запущений у вересні 2023 року.

    Окрім двох спеціалізованих розділів видання публікує свіжі новини криптовалют, аналітичні статті про блокчейн, гайди й багато інших видів контенту. Також Incrypted проводить зустрічі криптанів онлайн та офлайн.

    «‎Ми стаємо тими, хто у своєму бажанні популяризувати Web3 в Україні не зупиниться ні перед чим. Ми стаємо тими, хто готовий відкривати Україну світу як потужний інноваційний і технологічний хаб», – повідомляє Іван Павловський, СЕО видання.



    • інші новини