Завтра в Україні очікується сніг і до -10 градусів

    302

    У четвер, 11 січня атмосферні фронти зумовлять невеликий сніг в Україні. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі.

    «Оскільки ми перебуватимемо у так званому теплому секторі, бо холодний фронт (синій, із “колючками”) ще не дійде до нас, то й температура повітря буде досить високою», – йдеться у повідомленні.

    За її словами, завтра вдень очікується від 3 морозу до 3 тепла. Хіба що найближчої ночі відчутніше підморозить західні області, там очікується -5…-10 градусів.

    «Хоча й особливого холоду в більшості областей завтра не передбачається, проте сильний північно-західний вітер з поривами знижуватиме – за відчуттями – температуру повітря», – зазначає вона.

    На дорогах залишається ожеледиця.

    У Києві завтра очікується невеликий сніг, північно-західний вітер може бути навіть часом штормовим. В столиці вночі передбачається -1…-4, вдень 0…-2 градуси.

    «Вже 12-го січня холодний атмосферний фронт зісковзне, як по гірці, по східній периферії антициклону, і тому за ним в Україну одразу проветься холодне північне повітря. Тобто, з 12-го січня очікується похолодання до помірних морозі», – підсумувала синоптикиня.



    • інші новини