У WhatsApp тепер можна приховати свою присутність в онлайні від усіх

    718

    Якщо раніше месенджер WhatsApp дозволяв приховувати від інших користувачів лише час, коли власник облікового запису був у мережі, то тепер розробники додали нову функцію – можна вибрати, хто може бачити присутність співрозмовника в онлайні.

    Раніше глава Meta Марк Цукерберг (Mark Zuckerberg) заявляв про переваги наскрізного шифрування в компанії WhatsApp, а тепер додався ще один рівень безпеки, що дозволяє приховати онлайн-статус від непроханих гостей. Це особливо зручно, коли з людиною необхідно обмежити нав’язливе спілкування, не вносячи її до чорного списку. Чутки про появу подібної функції ходили ще з липня, але можливість з’явилася тільки зараз, причому доступна вона не лише користувачам бета-версій месенджера.

    Онлайн-статус можна приховати, перейшовши в меню «Установки → Акаунт → Конфіденційність → Час останнього відвідування та статус мережі». Можна налаштувати можливість перегляду часу останнього відвідування користувачами і вже на цій основі – хто може бачити онлайн-статус: “Всі”, “Мої контакти”, “Контакти крім” та “Ніхто”.

    Крім того, портал WABetaInfo повідомив про те, що деякі тестувальники можуть створювати опитування в WhatsApp для Android та iOS. Можливість перегляду опитувань вже з’явилася й у WhatsApp для Windows. Хоча всі користувачі створювати опитування поки що не можуть, вони здатні голосувати та переглядати результати.

    Також у месенджері з’явилися інші функції, але поки що використовувати їх можуть лише учасники програми тестування.

    Джерело: neowin.net