Microsoft випадково показала прототип дизайну нової Windows

    197

    Хоча раніше компанія спростовувала чутки про розробку.

    На конференції Ignite 2022 компанія Microsoft випадково показала оновлений дизайн Windows 11, де головною особливістю стала «плаваюча» панель завдань і віджети у верхній частині екрана. Цей концепт користувачі побачили в одному відео. Передбачається, що такий дизайн можуть у майбутньому використовувати у системах із сенсорним дисплеєм.

    Серед змін відзначаються округлі кути панелі завдань, системний трей у правому верхньому кутку, плаваюче вікно пошуку та віджет погоди у лівому верхньому кутку.

    Зак Боуден із Windows Central зазначив, що вже бачив такий варіант дизайну ще на стадії прототипу. Він відтворив цей дизайн у графічному редакторі, оскільки вихідне зображення було доступне в поганій якості.

    Поки неясно, чи буде такий дизайн використовуватися у фінальній версії ОС, чи це лише один із багатьох варіантів. Однак у серпні цього року учасники програми Windows Insider вже повідомляли про плаваючу панель завдань, яка з’явилася в деяких із збірок. Але тоді компанія послалася на програмний збій.

    Раніше стало відомо, що Microsoft перейменує Office.

    Джерело: windowscentral.com