TikTok хочуть перетворити на великий музичний стрімінговий сервіс – конкурента Spotify

    226

    Китайська компанія ByteDance, відома насамперед завдяки своїй популярній платформі TikTok, також володіє потоковим музичним сервісом Resso. І як повідомляють мережеві джерела, зараз тривають переговори з музичними лейблами з метою розширення Resso. Наголошується, що китайська компанія має намір конкурувати на глобальному ринку з лідером сегменту Spotify.

    Згідно з наявними даними, ByteDance планує інтегрувати потокову передачу музики у своїй сервіс коротких відео та масштабувати його таким чином, щоб у кінцевому рахунку платформа стала найбільшим центром музичного стримінгу. Зараз в арсеналі ByteDance є стрімінговий музичний сервіс Resso, доступний у деяких країнах, включаючи Індію та Бразилію. Ймовірно, у плани китайської компанії входить вивід Resso на ринки різних країн світу та подальша його інтеграція з TikTok. Офіційні представники ByteDance поки не коментують це питання.

    За даними джерела, останнім часом ByteDance активно працює над тим, щоб вивести Resso на ринки понад десять країн. Що стосується можливої ​​інтеграції з TikTok, то вона заснована на ідеї про те, що користувач переглядатиме відео, після чого зможе прослуховувати музику з нього, а також матиме доступ до схожих треків.

    Джерело: Reuters



    • інші новини