Samsung прокоментувала ситуацію із погіршенням характеристик дисплеїв Galaxy S22 та Galaxy S22+

    245

    Обману немає.

    Під час презентації Samsung Galaxy S22 та Galaxy S22+ компанія повідомила, що встановила у флагманах 120-герцеві дисплеї. Це AMOLED панелі з динамічною частотою оновлення, де нижня межа становить 10 Гц. Але днями без пояснення причин Samsung змінила характеристики екранів флагманів, вказавши, що мінімальна частота оновлення становить 48 Гц, а не 10 Гц, як було оголошено раніше.

    Пройшло пару днів і компанія нарешті дала офіційний коментар про частоту оновлення дисплеїв:

    «Хотіли б прояснити будь-яку плутанину, пов’язану із частотою оновлення дисплея для Galaxy S22 та S22+. У той час як дисплейний компонент обох пристроїв підтримує від 48 Гц до 120 Гц, запатентована технологія Samsung пропонує регульовану частоту оновлення дисплея, при якій швидкість передачі даних від точки доступу (процесор) до дисплея може бути зведена до мінімуму до 10 Гц для економії енергоспоживання.

    Частота оновлення дисплея спочатку була вказана в діапазоні від 10 до 120 Гц (від 10 до 120 кадрів в секунду), і пізніше ми вирішили оновити спосіб передачі цієї специфікації, щоб відповідати ширшому визнаному галузевому стандарту. Споживачі можуть бути впевнені, що технічні характеристики обладнання не змінилися, і обидва пристрої підтримують частоту до 120 Гц для надплавного прокручування».

    Все сказане говорить про те, що компанія запевняє, що нікого не обманювала, екрани Galaxy S22 та Galaxy S22+ справді можуть працювати на мінімальній частоті для економії енергії. Тести покажуть, як справи з автономністю пристроїв.

    Джерело: phonearena



    • інші новини