В Україні створили альтернативу м’ясу з коноплі

    48

    Український бренд VITEO Hemp займається вирощуванням коноплі та виготовленням з неї протеїну, що може стати повноцінною заміною м’ясу, про що повідомило видання https://agronews.ua/. Заводи компанії розташовані на території Дніпропетровської, Полтавської та Івано-Франківської областей.

    Слід зазначити, що VITEO Hemp – це компанія, що зайнята повним циклом виробництва продукції: від моменті вирощування коноплі до моменту реалізації готового продукту. У технологічному процесі не використовується хімічні пестициди, завдяки чому досягається виготовлення органічно чистої крафтової продукції. Компанія, окрім протеїну, займається виготовленням конопляної олії та харчових добавок.

    У виробника зазначають, що завдяки вмісту у протеїні з конопель едеміну та альбуміну, що дозволяє замінити ним м’ясо. Завдяки правильній волокнистій та грубій клітковині, яка є у вмісті протеїну, забезпечується очищення організмів та хороший стан мікрофлори, а також повноцінне засвоєння корисних речовин.

    Слід зазначити, що продукт без проблем можуть споживати вегетаріанці, сироїди, люди похилого віку, дорослі та спортсмени. Він може вживатися у будь-якій формі – з молоком під час сніданку, або навіть додаватися у страви, як борщ.



    • інші новини