З’явилися якісні зображення Xiaomi 12

    615

    Він має стати першим телефоном на базі однокристальної системи Snapdragon 898.

    Китайський ресурс Mydrivers опублікував добірку нових комп’ютерних зображень флагманського смартфона наступного покоління Xiaomi 12, який має стати першим телефоном на базі однокристальної системи Snapdragon 898.

    Джерело стверджує, що фінальна версія Xiaomi 12 буде дуже схожа на цей пристрій. Екран має вигини з боків та дуже вузькі рамки, а також одинарний отвір для фронтальної камери. Позаду розташовується великий блок основної камери, що включає три датчики зображення, включаючи перископний модуль. Варто відзначити, що на цих зображеннях новинка виглядає копією Xiaomi Mix 4, проте останній оснащений прихованою підекранною камерою.

    Згідно з інформацією, опублікованою перевіреним китайським інсайдером Digital Chat Station, Xiaomi 12 запустили в тестове виробництво, а повномасштабне виробництво стартує пізніше цього місяця. Моделі Xiaomi 12 Pro та Xiaomi 12 Ultra будуть запущені у виробництво пізніше, їх дебют очікується вже наступного року.

    Новинка отримає екран LTPO, який може забезпечити функцію адаптивного регулювання частоти оновлень від 1 до 120 Гц. Це дозволить ефективно заощаджувати заряд акумулятора. Xiaomi 12 матиме акумулятор ємністю близько 5000 мАг. Бездротова зарядка може бути обмежена китайськими законами та лімітом 50 Вт. Потужність провідної зарядки становитиме 120 Вт.



    • інші новини