Samsung випустить планшет Galaxy Tab S8 Ultra з чубчиком, як в iPhone

    155

    Джерело підтверджує раніше опубліковану інформацію про те, що екран Samsung Galaxy Tab S8 Ultra отримає невеликий виріз у формі чубчика.

    Компанія Samsung готується оновити свою продуктову лінійку планшетів та незабаром запустить нові продукти у серії Galaxy Tab S8. Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch, повідомив, що планшети Samsung Galaxy Tab S8+ та Galaxy Tab S8 Ultra будуть запущені у масове виробництво наприкінці січня 2022 року.

    Джерело підтверджує раніше опубліковану інформацію про те, що екран Samsung Galaxy Tab S8 Ultra отримає невеликий виріз у формі чубчика. Попри наявність цього вирізу, планшет не підтримуватиме технологію тривимірного сканування обличчя користувача за аналогією Face ID.

    Після випуску iPhone X компанія Samsung випустила цілу серію роликів із чорним піаром, у яких вона всіляко висміювала дуже незвичний на той момент великий виріз у екрані.

    Джерело додає, що тільки Galaxy Tab S8 Ultra отримає такий виріз, у той час, як у Galaxy Tab S8 та Galaxy Tab S8+ не буде чубчика. Що стосується технічних характеристик Samsung Galaxy Tab S8 Ultra отримає 14,6-дюймовий екран, Galaxy Tab S8 буде оснащений 11-дюймовим екраном, а Galaxy Tab S8+ дістанеться 12,4-дюймовий дисплей.

    Вихід лінійки Galaxy Tab S8 має відбутися у лютому 2022 року.