Стало відомо коли вийде Huawei Mate 50

    31

    Huawei Mate 50 стане першим смартфоном на топовій платформі Snapdragon 898 без підтримки мережі п’ятого покоління.

    Відомий китайський інсайдер Digital Chat Station підтвердив, що китайський виробник смартфонів Huawei активно готується до запуску серії Huawei Mate 50. Він отримав ексклюзивну інформацію про те, що Huawei Mate 50 буде запущено у першому кварталі наступного року.

    Раніше стало відомо, що однокристальна система Qualcomm Snapdragon 898 успішно пройшла тестування в діапазоні 4G і буде використовуватися в Huawei Mate 50. Huawei Mate 50 стане першим смартфоном на топовій платформі Snapdragon 898 без підтримки мережі п’ятого покоління через американські санки, що продовжуються. Цей смартфон отримає 4G-версію платформи, але продуктивність у неї буде така сама, як у старшої версії.

    Мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 898 вироблятиметься Samsung з використанням 4-нм техпроцесу та трикластерної архітектури. Офіційна презентація флагманської однокристальної системи очікується наступного місяця, при цьому першим смартфоном на Snapdragon 898 має стати Xiaomi 12.

    Huawei Mate 50 має отримати екран LTPO з адаптивною частотою оновлення зображення, покращену камеру, нову версію HarmonyOS та низку інших сучасних функцій.

    Digital Chat Station першим точно повідомив характеристики та дати виходу Redmi K30, K40, Xiaomi Mi 10 та Mi 11.