Xiaomi Mi Mix 4 отримає найшвидшу зарядку на ринку

    50

    Згідно з попередніми новинами, Xiaomi Mi Mix 4 буде оснащений технологією підекранної камери.

    Джерела повідомляють, що компанія Xiaomi представить новий флагманський смартфон Xiaomi Mi Mix 4 у другій половині року. Він буде оснащений самими передовими технологіями і стане першим відразу за кількома параметрами.

    Як уже повідомлялося раніше, смартфон пройшов процедуру сертифікації в Китаї, яка підтвердила підтримку технології UWB (Ultra Wide Band). Також джерела повідомляють, що в Xiaomi Mi Mix 4 буде реалізована підтримка технології надшвидкої зарядки, яка дозволить йому «побити історичний рекорд». Очікується, що Xiaomi Mi Mix 4 буде підтримувати технологію бездротової зарядки потужністю понад 50 Вт. Імовірно, потужність може скласти 70 Вт. Що стосується провідної зарядки, то її потужність повинна перевищити 120 Вт.

    Нагадаємо, в кінці травня компанія Xiaomi представила технологію швидкої провідної зарядки потужністю 200 Вт, а також 120-ватну бездротову зарядку. Однак джерела вважають, що комерційні рішення на базі цих технологій з’являться не раніше наступного року.

    Сертифікація 3C підтвердила, що смартфон Xiaomi Mi Mix 4 буде оснащений двома акумуляторами ємністю по 2430 мАг. Згідно з попередніми новинами, Xiaomi Mi Mix 4 буде оснащений технологією підекранної камери. Причому Xiaomi повинна використовувати більш досконале рішення, яке буде значно перевищувати можливості раніше випущених підекранних камер. Смартфон буде побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 888 або Snapdragon 888 Pro