Представлений перший в світі смартфон з вбудованою картою eSIM і підтримкою 5G SA

    71

    Oppo Find X3 Pro дозволяє одночасно використовувати дві традиційні SIM-карти та вбудовану eSIM.

    Сьогодні Oppo офіційно представила перший у світі смартфон з вбудованою картою eSIM, який підтримує автономні мережі 5G SA. Це нова версія раніше випущеного смартфона Oppo Find X3 Pro. 5G SA – це повноцінна мережа п’ятого покоління, яка пропонує максимальну швидкість і мінімальну затримку.

    Це вдалося реалізувати завдяки технічному співробітництву з компанією Thales, яка є постачальником апаратних засобів управління підключеннями eSIM. Ця компанія також допомогла Oppo випустити розумні годинники Oppo Watch з eSIM. Виробник заявив, що телефон дозволяє одночасно використовувати дві традиційні SIM-карти та вбудовану eSIM.

    Oppo Find X3 Pro оснащений 10-бітовим дисплеєм LTPO з 1 мільярдом кольорів і адаптивною частотою оновлення зображення до 120 Гц, а також однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 888.

    Смартфон підтримує надшвидку зарядку SuperVOOC 2.0 потужністю 65 Вт, а також бездротову зарядку потужністю 30 Вт і зворотну 10-ватну зарядку. Oppo Find X3 Pro також оснащений топовою камерою-мікроскопом.