Так виглядають нові розумні годинники Apple

    34

    Вони засновані на схематичних зображеннях для виробників аксесуарів.

    Інсайдер, який опублікував минулого тижня рендери смартфонів Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro, а потім злив в мережу офіційний рекламний ролик Android 12 за кілька днів до анонсу цієї ОС, на цей раз представив рендери абсолютно нових розумних годинників Apple – Watch Series 7.

    Ці картинки створені на основі схематичних зображень, які опинилися в розпорядженні виробників аксесуарів для пристроїв Apple. Тобто точність зображення не стовідсоткова, але вони повинні бути дуже близькі до реальності.

    Як видно, Apple Watch Series 7 виконані в дусі iPhone 12 і останніх версій планшетів iPad – з куди більш різко окресленими бічними гранями. Рамки екрану якщо і стануть меншими, то ненабагато, і це як і раніше буде панель OLED – впровадження micro-LED в годиннику Apple поки відкладається.

    Бічна клавіша знаходиться на своєму звичайному місці, а на протилежному боці розміщені прорізи для гучномовця, і вони досить великі. Ще з нововведень – кольори: Apple Watch Series 7 можуть вийти в зеленому і фіолетовому. Останній, нагадаємо, прописався в кольоровій гамі iPhone 12 зовсім недавно.

     

    Щодо дати випуску Apple Watch Series 7 нічого не повідомляється, але годинники повинні вийти в поточному році. Можливо, під час конференції WWDC 2021, яка пройде через кілька тижнів, з’являться якісь подробиці з цього приводу.

    Джон Проссер – надійний інсайдер. Наприклад, минулого року він першим повідомив точні дати анонсу iPhone SE 2020 і MacBook Pro 13, а також відзначився рядом інших правдивих витоків.