Xiaomi раніше терміну випустила MIUI 12.5 для семи своїх смартфонів

    33

    У цьому переліку – практично тільки флагмани.

    Компанія Xiaomi обіцяла випустити фінальну версію MIUI 12.5 для смартфонів першої партії 30 квітня, але по факту зробила це на тиждень раніше оголошеного терміну. Відсьогодні в Китаї важливе оновлення доступне для наступних моделей смартфонів: Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra, Mi 11, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra і Mi 9S.

    Потрібно відзначити, що мова йде саме про фінальну версію MIUI 12.5, а не стабільну бету – та стала доступна для тих же Mi 11 Pro і Mi 11 Ultra раніше. Щодо цих моделей взагалі все цікаво: раніше компанія обіцяла фінальну MIUI 12.5 для новітніх флагманів лише в кінці травня – з оновленням другої хвилі, але поспішила випустити прошивку вже зараз. Власне, у багатьох покупців Mi 11 Pro і Mi 11 Ultra було питання до MIUI 12 з коробки – вони й очікували побачити MIUI 12.5. Xiaomi виправдовувалася тим, що вирішила укомплектувати новітні флагмани старою оболонкою з міркувань стабільності. Зараз, судячи з усього, всі питання зі стабільністю вирішені.

    Як скоро фінальна MIUI 12.5 вийде для цих же моделей за межами Китаю – поки питання, але можна думати, що затримка не буде тривалою.