Apple підтвердила випуск iOS 14.5 наступного тижня

    34

    Разом з iOS 14. наступного тижня Apple випустить watchOS 7.4 і macOS 11.3.

    Вчора компанія Apple представила новий планшет iPad Pro, оснащений однокристальною системою Apple M1, а також нові iMac і приставку Apple TV 4K з SoC A12 Bionic і новим пультом Siri Remote. Окремої уваги удостоїлися бездротові мітки AirTag, які дозволять легко відшукати ключі, гаманець або домашню тварину, що втекла.

    На офіційному сайті Apple офіційно підтверджено, що AirTag будуть підтримуватися після виходу iOS 14.5 наступного тижня.

    Для використання AirTag потрібно iPhone або iPod touch з iOS 14.5 або новіше, або iPad з iPadOS 14.5 або новіше. Ці оновлення програмного забезпечення будуть доступні з наступного тижня. Клієнти повинні мати Apple ID і увійти в свій обліковий запис iCloud. Для деяких функцій потрібно, щоб функція Find My була включена в настройках iCloud, – Apple.

    AirTag включає підтримку спеціальних можливостей, вбудованих в iOS. Наприклад, функція точного пошуку за допомогою VoiceOver може направляти сліпих або слабозрячих користувачів до AirTag за допомогою таких вказівок, як «AirTag знаходиться на відстані 3 метрів зліва від вас». Пристрої iOS також можуть виявляти AirTag, якого немає у його власника, і повідомляти користувача, якщо невідомий AirTag переміщається з ними з одного місця в інше з часом.

    Разом з iOS 14. наступного тижня Apple випустить watchOS 7.4 і macOS 11.3. Імовірно, реліз цих операційних систем відбудеться 30 квітня.



    • інші новини