Браслет Fitbit Charge 4 отримав кілька нових функцій

    104

    Перша нова функція — динамічний GPS.

    З виходом на ринок розумних браслетів великої кількості нових китайських компаній Fitbit намагається зберегти свою базу користувачів, надаючи своєчасні оновлення з новими можливостями.

    Fitbit Charge 4, один з останніх фітнес-трекерів компанії Fitbit, в кінці минулого тижня отримав оновлення програмного забезпечення, яке додає в нього нові функції.

    Перша нова функція — динамічний GPS. Це дозволяє вашому браслету Fitbit Charge 4 використовувати GPS-датчик сполученого смартфона, якщо він знаходиться поблизу. Це допоможе вам заощадити заряд акумулятора браслета, який може не використовувати вбудований GPS, коли поруч знаходиться смартфон.

    Друга функція – «Розумне пробудження» (Smart Wake) в додатку «Будильник». Ця функція дозволяє знайти кращий час для того, щоб розбудити вас, протягом 30 хвилин до встановленого часу будильника.

    Оновлення програмного забезпечення також вводить нову настройку часу роботи екрану. Це дозволяє користувачам регулювати, як довго дисплей Charge 4 залишається включеним після його пробудження.

    Прошивка також містить кілька виправлень помилок і поліпшень продуктивності. Користувачі можуть завантажити прошивку прямо з додатка Fitbit, доступного для Android і iOS.

    Джерело: ixbt.com