На Samsung Unpacked покажуть ще один смартфон. Він не належить до лінійок Note і Fold

    92

    Авторитетний інсайдер Джон Проссер назвав всі три смартфони, які будуть представлені на майбутньому заході Samsung Galaxy Unpacked. Він також підтвердив дату проведення презентації і оголосив день відкриття попередніх замовлень.

    Крім Galaxy Fold 2 і Galaxy Note 20, про які ми вже писали, Samsung готує ще один цікавий анонс. Третім смартфоном стане 5G версія добре всім знайомого Galaxy Z Flip – найдешевшого на даний момент складного телефону.

    За словами Проссера, презентація новинок має відбутися 5 серпня, а оформити замовлення на будь-який з представлених смартфонів ви зможете 20 серпня.

    Нагадаємо, що крім Galaxy Z Flip 5G бренд готує Galaxy Fold 2 і Galaxy Note 20. Друге покоління складного смартфона від Samsung отримає нове скло UTG і оновить апаратну частину. Galaxy Note 20 теж не повинен сильно здивувати, ми очікуємо, що смартфон стане просто доопрацьованою версією Note 10, в якій також реалізують фішки з Galaxy S20.

    Крім смартфонів, Samsung також готує нове покоління Galaxy Watch і бездротові навушники бобовидної форми, але поки немає інформації про те, чи покажуть їх на Unpacked, або презентація відбудеться раніше.

    Джерело: GSMarena



    • інші новини