Apple просить власників iPhone якомога швидше встановити iOS 13.5 для їх же безпеки

    171

    За допомогою даної уразливості зловмисники можуть легко отримати доступ до призначених для користувача файлів.

    Нещодавно компанія Apple випустила оновлення iOS під номером 13.5, яке додає кілька нових функцій, а також виправляє знайдені помилки і підвищує продуктивність системи.

    Пізніше Apple опублікувала звернення до користувачів iPhone, в якому вона настійно рекомендує їм якомога швидше встановити це оновлення, оскільки воно закриває серйозні проломи в системі безпеки операційної системи.

    Федеральне агентство безпеки Німеччини (BSI) також закликає користувачів iPhone якомога швидше встановити прошивку 13.5. Зокрема, згадується вразливість в стандартному поштовому клієнті, яка дозволяє отримати доступ до особистих даних користувачів.

    Повідомляється, що ця вразливість безпеки була виявлена стартапом з мережевої безпеки ZecOps, який підтвердив, що уразливими є всі актуальні версії iOS аж до iOS 13.5. За допомогою даної уразливості зловмисники можуть легко отримати доступ до призначених для користувача файлів.

    Раніше повідомлялося, то дана прошивка змінює алгоритм розпізнавання користувачів за обличчями при використанні захисних масок. Коли iPhone виявить, що користувач носить маску і не зможе розпізнавати його по очах, він відразу ж відкриє вікно паролю.

    Джерело: ixbt.com