Потенційний хіт Samsung Galaxy M51 позбувся зайвих кнопок. Нові зображення

    677

    Смартфон отримав стандартний роз’єм для підключення дротових навушників.

    Компанія Samsung готується поповнити лінійку бестселерів-довгожителів Galaxy M флагманською моделлю Galaxy M51. Коли це трапиться — поки питання, але виробник чохлів вже опублікував зображення моделі, завдяки яким можна оцінити дизайн новинки.

    На відміну від минулого витоку, де на рендерах Galaxy M51 виявилося цілих два набори клавіш регулювання гучності (по одному зліва і справа), тут все в порядку: регулятор гучності тільки один. А ось стандартний роз’єм для навушників на верхній межі залишився, що напевно порадує потенційних користувачів пристрою.

    В іншому обійшлося без кардинальних змін: на дисплеї — врізана фронтальна камера, на тильній панелі — потрійна основна камера і розміщений по центру сканер відбитків пальців, на нижній межі — порт USB-C.

    Очікується, що Galaxy M51 отримає екран діагоналлю 6,3 дюйма роздільною здатністю Full HD, SoC Snapdragon 720G, 6 ГБ оперативної пам’яті, а вартість моделі складе приблизно $250. Тобто він буде коштувати приблизно стільки ж, скільки і перспективний бюджетний Redmi з підтримкою 5G на платформі MediaTek Dimensity 820.

    Джерело: ixbt.com