Apple анонсувала оновлений 13-дюймовий MacBook Pro з модернізованою клавіатурою

    83

    Компанія Apple анонсувала 13-дюймовий MacBook Pro з новою клавіатурою Magic Keyboard і накопичувачем вдвічі більшої місткості в усіх стандартних конфігураціях комп’ютера.

    Крім того, на моделі оновленої лінійки встановлюються процесори Intel Core 10-го покоління з прискоренням Turbo Boost до 4,1 ГГц, завдяки яким графічна продуктивність стає до 80% вищою, а деякі конфігурації за замовчуванням оснащуються 16 ГБ швидшої пам’яті з частотою 3733 МГц.

    Серед основних переваг новинки виробник зазначає наступне:

    • Продуктивний чотириядерний процесор
    • Високоякісний 13-дюймовий дисплей RetinaTouch Bar і Touch ID
    • Динаміки з об’ємним стереозвуком
    • Акумулятор на цілий день роботи
    • Широкі можливості macOS
    • Тонкий і легкий корпус

    Оновлений MacBook Pro 13 дюймів тепер випускається з новою клавіатурою Magic Keyboard з модернізованим механізмом «ножиці» і ходом 1 мм. Крім того, на Magic Keyboard передбачена фізична клавіша Escape, а також панель Touch Bar і датчик Touch ID.

    Тепер стандартні конфігурації 13-дюймового MacBook Pro оснащуються накопичувачами вдвічі більшої ємності, ніж на моделях попереднього покоління, — від 256 ГБ до 1 ТБ. А тим, кому потрібен додатковий простір для зберігання об’ємних відео файлів та медіатек з фотографіями, тепер можуть встановити на MacBook Pro 13 дюймів SSD-накопичувач ємністю до 4 ТБ.

    Також MacBook Pro оснащений чипом Apple T2 Security Chip 2-го покоління, спеціально розробленим компанією Apple. Чип перевіряє, чи не було зламано програмне забезпечення, яке встановлюється на пристрій при первинному завантаженні, і забезпечує безперервне шифрування всіх даних, що зберігаються на SSD-накопичувачі. Крім того, чип T2 захищає дані, які використовуються Touch ID.

    Новий MacBook Pro 13 скоро буде доступний на сайті виробника і в додатку Apple Store. Крім того, MacBook Pro 13 також з’явиться у продажу в авторизованих реселерів Apple.