Смартфон Honor 9X Lite в новому дизайні і з сервісами Google несподівано представили офіційно

    170

    Смартфони Honor з цієї однокристальною системою мають право виходити з сервісами Google, чим вирішив знову скористатися бренд.

    Чутки про смартфон Honor 9X Lite з’явилися і затихли в лютому цього року, а вчора він був абсолютно несподівано анонсований в Європі. Першою країною, де з’явиться смартфон Honor 9X Lite, стане Фінляндія. Пізніше новинка буде випущена в інших країнах європейського регіону.

    Honor 9X Lite побудований на основі не найсвіжішої мобільної платформи Kirin 710, однак цьому є просте пояснення. Смартфони Honor з цієї однокристальною системою мають право виходити з сервісами Google, чим вирішив знову скористатися бренд.

    Honor 9X Lite оснащений 4 ГБ оперативної і 128 ГБ незалежної пам’яті, є можливість установки карт пам’яті microSD. Екран новинки має діагональ 6,5 дюйма при роздільній здатності FullHD+, а також застарілий виріз під фронтальну камеру на 16 Мп.

    Основна камера в новому дизайні отримала головний 48-мегапіксельний модуль з діафрагмою F/1,8. Датчик глибини характеризується роздільною здатністю 2 Мп і об’єктивом з діафрагмою F/2,4. Телефон постачається з Android 9 Pie і оболонкою EMUI 9. Ємність акумулятора становить 3750 мАг, підтримується 10-ватна зарядка.

    Попередні замовлення стартують 30 квітня за ціною 199 євро, в продаж смартфон надійде 14 травня.

    Джерело: ixbt.com