Разом з OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro виробник представить ще один пристрій

    76

    Китайський виробник OnePlus готується представити флагманську серію смартфонів OnePlus 8, разом з якими буде випущено новий бездротовий зарядний пристрій OnePlus Warp Charge.

    Потужність бездротового зарядного пристрою OnePlus Warp Charge складе 30 Вт. Джерела поки не мають інформації про час, за який OnePlus Warp Charge зможе заряджати OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro.

    Смартфони OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro будуть несильно відрізнятися один від одного в плані дизайну, якщо говорити точніше, то в OnePlus 8 Pro є додатковий модуль і лазерний помічник автофокусу зліва від основної камери. Крім того, бічні рамки екрану в OnePlus 8 Pro будуть трохи вужчі, ніж у стандартної версії OnePlus 8.

    Генеральний директор і співзасновник компанії Піт Лау (Pete Lau) минулого тижня підтвердив, що смартфони побудовані на базі однокристальної системи Snapdragon 865, вони оснащені швидкою оперативною пам’яттю LPDDR5, а також торішньою пам’яттю UFS 3.0, яка використовувалася і в попередніх флагманах компанії.

    Крім того, Піт Лау (Pete Lau) заявив про те, що смартфон OnePlus 8 Pro встановив відразу 13 рекордів, не вдаючись у подробиці.

    Презентація лінійки смартфонів OnePlus 8 відбудеться 14 квітня.

    Джерело: ixbt.com