Skype пропонує відеодзвінки без реєстрації і додатків

    358

    Дзвонити таким чином можна без будь-яких обмежень. Користувачам доступний повний набір функцій месенджера.

    У прагненні об’єднати користувачів по всьому світу під час пандемії коронавірусу Skype представив нову функцію Meet Now, яка дозволяє легко спілкуватися з рідними, близькими, друзями і колегами по роботі без необхідності реєструватися в сервісі і встановлювати додаток месенджера. Для цього потрібно на сайті сервісу створити відеоконференцію як зареєстрований користувач або гість (в Skype це називається зібрання). Потім інші учасники можуть таким же чином приєднатися до наради за посиланням, незалежно від того, мають вони обліковий запис Skype чи ні.

    За словами представників компанії, така можливість надається всім користувачам абсолютно безкоштовно. Запрошення не має терміну дії, посилання можна використовувати в будь-який час. Skype буде зберігати записи про дзвінки протягом 30 днів, всім учасникам також будуть доступні мультимедійні дані в чаті зборів.

    Як створити відеоконференцію в Skype і приєднатися до неї без реєстрації:

    • Зайти на сайт Skype і натиснути «Створити безкоштовні збори».
    • Скопіювати згенероване посилання і поділитися ним з іншими учасниками бесіди.
    • Натиснути «Подзвонити».
    • Щоб приєднатися до наради як гість,, необхідно натиснути на згенероване посилання. Якщо на пристрої встановлено Skype, запуститься його додаток, якщо немає, то відкриється веб-версія месенджера в браузері.


    • інші новини