Характеристики та європейська ціна Moto G8 Power Lite

    262

    В лютому відбувся дебют Moto G8 Power, фішкою якого став ємний акумулятор. Тепер компанія готується представити його лайт-версію і характеристики моделі з’явилися на сайті Amazon Italy. Анонсувати новинку повинні в найближчим часом.

    Moto G8 Power Lite укомплектували екраном діагоналлю 6,5 дюйма роздільною здатністю 1600х720 пікселів і співвідношенням сторін 20:9. Для того, щоб було куди вписати 16 Мп фронталки, у верхній частині дисплея є крапля-виріз.

    Побудований смартфон на апаратній платформі Helio P35 в зв’язці з 4 Гб оперативної пам’яті. В арсеналі пристрою флеш-накопичувач ємністю 64 Гб, акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг з підтримкою технології TurboCharge потужністю 10 Вт, слот для карт microSD і потрійна основна камера з датчиками на 16 Мп + 8 Мп + 2 Мп. Працює апарат на стоковому Android 10.

    На жаль, підтримку NFC новинка не отримала. Дані з сайту ритейлера вказують на те, що смартфон з’явиться у продажу 15 квітня за ціною 189 євро. У яких країнах Європи крім Італії буде доступний Moto G8 Power Lite, інформації немає.

    Джерело: hdblog