Samsung готує до виходу оболонку One UI 2.5

    125

    До 2018 року смартфони Samsung виходили з оболонкою Experience, яка розширювала можливості стокового Android. До цього був TouchWiz, що викликав неабияку частку критики з боку користувачів. З приходом One UI компанія запропонувала універсальний інтерфейс для різних пристроїв, а ще у неї вийшла спритна, приємна і легка оболонка.

    Від версії до версії Samsung покращує прошивку і прагне показати, що вона вміє робити хороший софт. Не так давно світ побачила One UI 2.1, а зараз компанія працює над One UI 2.5, і інформацію про нову версію оболонки опублікував модератор форуму Samsung Community.

    У теорії, першим пристроєм, який отримає її, повинен стати Galaxy Note 20, чий анонс чекаємо в серпні нинішнього року. Джерело вказує на те, що в новій прошивці реалізують можливість використовувати жести навігації Google при роботі зі сторонніми лаунчерами. Користувач зможе налаштувати чутливість жесту, а також включити або відключити жест за допомогою віртуальної клавіатури.

    Такий крок був передбачуваний. Річ у тім, що Google зобов’язує всіх виробників смартфонів включати підтримку навігації жестів на пристроях, що працюють під управлінням Android 10.

    Джерело: sammobile