Google посилює захист з Advanced Protection Program

    94

    Компанія Google пропонує людям, для яких особливо важливий підвищений рівень безпеки їх пристроїв на операційній системі Android скористатися можливостями додаткового захисту своїх смартфонів від шкідливих програм і фішингу за допомогою підключення Google Advanced Protection Program.

    Клієнти Google, власники смартфонів з ОС Android версіями вище 7.0 можуть зареєструватися в програмі і отримати ключі безпеки для їх зв’язку зі своїми обліковими записами. Ця програма розроблена для додаткового захисту найбільш вразливих користувачів.

    Зараз компанія Google повідомила, що розширює програму двома додатковими новими можливостями. Перше доповнення забезпечить блокування можливості установки додатків зі сторонніх джерел. Учасники програми зможуть встановлювати мобільні додатки з інших джерел тільки, якщо вони спочатку були встановлені на смартфоні, як наприклад в разі Galaxy Store на смартфонах Samsung Galaxy.

    Другою зміною є щоденна перевірка 100 млрд додатків в Play Store, побудована на основі самонавчального штучного інтелекту. Ці зміни не торкнуться користувачів смартфонів Android, котрі не підписані на участь в Google Advanced Protection Program.



    • інші новини