Samsung Galaxy M01 отримає 32 ГБ флеш-пам’яті і чипсет від Qualcomm

    155

    У мережі з’явилися відомості про майбутній бюджетний смартфон Samsung Galaxy M01, який в даний час знаходиться в розробці. Смартфон розробляється спеціально для таких великих споживачів бюджетних пристроїв як Індія, Шрі-Ланка, Непал і інших.

    Уже відомо, що базова модель Galaxy M01 матиме 32 ГБ флеш-пам’яті, яка, ймовірно, може бути збільшена за допомогою microSD. Точних відомостей про чипсет поки немає, але ясно, що це буде рішення від Qualcomm – такі дані про смартфон Galaxy M01 (номер моделі SM-M015G) наводяться в зведенні Geekbench.

    У зведенні стверджується, що процесор має в вісім ядер ARM з базовою частотою 2,02 ГГц. Схоже, що це Snapdragon 439, котрий працює на Galaxy A01. На користь цієї версії говорить і той факт, що виробнику вигідно використовувати один і той же SoC для своїх бюджетних пристроїв.

    У Galaxy M01 встановлюватиметься 3 ГБ оперативної пам’яті і ОС Android 10. Поки немає відомостей про розмір екрану, ймовірно, він буде близько 6,4 дюйма, як у Galaxy M10 і M10s. Також в цьому ж зведенні є запис «QC_Reference_Phone», який вказує, що пристрій знаходиться на ранній стадії розробки.

    Джерело: sammobile.com



    • інші новини