Сімейство Redmi Note 9 не буде вражати 108 Мп камерою

    749

    Xiaomi зі своїм Mi Note 10 першою переступила 100-мегапісельний кордон в камерах. Компанія не раз помічена за тим, що вона прагне вражати ласих на цифри користувачів кількістю мегагерц.

    Тому цілком логічно виглядає те, що інсайдери і користувачі будували припущення, що в змаганні за трон короля середнього сегменту Xiaomi може піти на те, щоб запропонувати 108 Мп камеру в Redmi Note 9 Pro.

    Подібні пророцтва не залишилися непоміченими з боку віце-президента компанії і глави підрозділу Xiaomi в Індії Ману Кумара Джайна. Він заявив, що в один прекрасний день смартфон лінійки Redmi Note отримає камеру на 100 Мп, але це не станеться завтра. Апарати серії Redmi Note 9 не запропонують рекордний датчик.

    За словами топ-менеджера, сенсор на 108 Мп коштує дорого і на даний момент його установка привілей тільки флагманських пристроїв. Ходять чутки, що такий датчик не отримає і Redmi K30 Pro, а в якості головного в основній камері буде використовуватися модуль на 64 Мп Sony IMX686.

    Нагадаємо, що вже завтра в Індії відбудеться презентація серії Redmi Note 9. За непідтвердженою інформацією, Pro-версія отримає чотири датчики в основній камері 64 Мп + 12 Мп + 8 Мп + 2 Мп. Що стосується Redmi 9, то він, як і «прошка», отримає квадрокамеру, але замість 64 Мп сенсора встановлять датчик на 48 Мп.

    Джерело: news.mydrivers.com