Oppo експериментує зі смартфонами-слайдерами і бічною висувною фронталкою

    142

    Oppo серед тих компаній, хто йде шляхом максимальної безрамковості і у випадку з Find X проблему розміщення фронтальної камери вирішили за допомогою впровадження механізму слайдера. Всі камери сховали всередині корпусу і доступ до них відкривається, якщо зрушити передню панель вниз.

    Сама ідея слайдеров, як привіт з 2000-х не особливо прижилася на ринку і багато хто віддав перевагу імпровізувати з вирізами і «чубчиками» в екранах, а також висувними модулями. Але, схоже, сама Oppo ідею смартфона-слайдера не закинув і шукає шляхи як оригінальніше обіграти таке рішення.

    У мережі з’явився патент, який отримала Oppo. На ескізах показано різне виконання країв висувної частини. У розумінні дизайнерів та інженерів можна запропонувати оригінальний зигзагоподібний або хвилястий малюнок, оформити «розрив» у формі трикутника, півкола або запропонувати похилу пряму.

    Є навіть варіант модуля перископа, але він знаходиться не на верхній межі, а на правій стороні і виїжджає в сторону. Всі запропоновані моделі мають на увазі наявність основної здвоєної камери і світлодіодного спалаху по центру верхньої тильної частини або в верхньому лівому кутку.

    Джерело: pricebaba.com