iPhone 9 представлять відразу після виходу Samsung Galaxy S20

    1118

    Інформація прийшла від надійного інформатора.

    Інсайдер Еван Блесс (Evan Blass), який регулярно постачає громадськість перевіреною інформацією про новинки мобільної індустрії, поділився відомостями про вихід прийдешніх цікавих смартфонів компаній Samsung і Apple.

    Отже, раніше були відомості про те, що смартфон Samsung Galaxy S20 може надійти в продаж 13 березня цього року. Згідно з новою інформацією, яка раніше проскакувала у вигляді чуток, смартфон добереться до перших власників за тиждень до цього, тобто 6 березня 2020.

    Що стосується нового смартфона iPhone, то джерела неодноразово говорили про те, що він повинен надійти в продаж цієї весни. Також називався березень у якості місяці, коли Apple представить новинку. Еван Блесс підтверджує, що Apple анонсує iPhone 9 або iPhone SE 2 в середині березня, тобто через тиждень після виходу Samsung Galaxy S20.

    Компанія Foxconn на цьому тижні опублікувала офіційну заяву, в якій зазначила, що ситуація зі спалахом коронавірусу в Китаї мало вплинула на планове виробництво смартфонів iPhone. Китайські заводи відновлять роботу вже 10 лютого, тоді і почнеться виробництво iPhone 9.

    Джерело: ixbt.com