Названа версія Xiaomi Mi 10, яку вирішили скасувати

    106

    Генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) вчора влаштував на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo опитування на тему бажаних обсягів оперативної і флеш-пам’яті.

    Сьогодні він підсумовув голосування, зазначивши, що покупці сучасних флагманських смартфонів не хочуть бачити в своєму пристрої менше ніж 8 ГБ оперативної пам’яті. Вони вважають за краще такий обсяг і не проти, якщо в смартфоні буде навіть 12 або 16 ГБ ОЗУ, при цьому вони готові платити за цю опцію.

    Опитування показало, що 94% користувача хочуть, щоб в їхньому новому смартфоні було 8 ГБ оперативної пам’яті або більше. Саме з цієї причини компанія Xiaomi вирішила скасувати версію Xiaomi Mi 10, яка була оснащена 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті.

    Мінімальний обсяг оперативної пам’яті в смартфонах Xiaomi Mi 10 становить 8 ГБ, при цьому Лей Цзюнь ще раз підтвердив, що всі версії нової лінійки отримають оперативну пам’ять LPDDR5, яка не тільки значно швидша від пам’яті минулого покоління, але і більш енергоефективна, що дозволяє продовжити час роботи смартфона без підзарядки.

    За попередніми даними, Xiaomi Mi 10 буде представлений 10 лютого.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини