Redmi K30 Pro порадував величезним акумулятором і не тільки

    189

    Відмінностей від Redmi K30 більше, ніж очікувалося.

    Китайський мережевий інформатор Digital Chat Station роздобув нову інформацію про те, чим ще відрізнятиметься новий флагманський смартфон Redmi K30 Pro від раніше випущеної версії (НЕ Pro).

    Смартфон Redmi K30 оснащений акумулятором ємністю 4500 мАг і підтримкою швидкої зарядки потужністю 30 Вт, яка дозволяє повністю зарядити акумулятор за 66 хвилин. Що стосується Redmi K30 Pro, то новинка отримає акумулятор ємністю 4700 мАг, а потужність провідної зарядки складе 33 Вт.

    Раніше стало відомо, що Redmi K30 Pro стане повноцінним повноекранним смартфонам, оскільки виробник вирішив відмовитися від врізаної в екран фронтальної камери, замінивши її на висувну. При цьому ефективна площа дисплея істотно зросла. Поки що у нас немає зображень Redmi K30 Pro, тому оцінити всю “безрамковість” на даній стадії не виходить.

    Redmi K30 Pro буде оснащений флагманською однокристальною системою Snapdragon 865, підтримкою мереж п’ятого покоління, екраном з частотою оновлення картинки 120 Гц, а також основною камерою з датчиком зображення Sony IMX686 роздільною здатністю 64 Мп. В цьому плані новинка буде істотно поступатися Xiaomi Mi 10 з його 108-мегапіксельною камерою.

    Xiaomi Mi 10 вийде вже за кілька днів, а Redmi K30 Pro представлять в березні.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини