Відомий інсайдер показав, якими будуть смартфони в 2022 році

    278

    Виробники випускають безліч смартфонів, але тільки одиниці можуть похвалитися хорошою камерою. А ось декількома модулями на тильній стороні — майже кожна модель. І виробників смартфонів не зупиниш в їх перегонах за кількістю камер. Чим більше тим краще.

    У 2020 році стандартом стануть квадрокамери, і ми не здивуємося, якщо хтось із виробників піде на рекорд та встановить більше датчиків в тильній камері, ніж пропонує той же Nokia 9.1 PureView. Навіть складно припустити, що нас чекає в 2022 році? За побудову прогнозів взявся один з постачальників витоків.

    Відомий інсайдер @Ice Universe впевнений, що гонитва кількості камер продовжиться. Він навіть створив концепт смартфона, де майже половину тильної панелі займає масивний блок з дев’ятьма датчиками зображення і чотирма світлодіодними спалахами. «Родзинкою» системи модулів стане сенсор з оптичним форматом 1.

    Судячи з концепту, інсайдер хоче показати, що смартфони 2022 року будуть практично позбавлені рамок по периметру екрану, але ось до реалізації підекранної камери справа так і не дійде. Своїм рендером він демонструє, що фронталки продовжать вписувати в невеликий круглий отвір.

    Ефективність стовпотворіння камер під великим питанням. Але, схоже, що виробників це не зупинить і вони продовжать множити кількість датчиків зображення.

    Джерело: Тwitter