В таких деталях Samsung Galaxy 20 Ultra ви ще не бачили

    133

    Це перші офіційні зображення Samsung Galaxy 20 Ultra в такій роздільній здатності.

    Індійський інсайдер Ішан Агарвал (Ishan Agarwal) на свій сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував офіційні зображення Samsung Galaxy 20 Ultra у високій роздільній здатності.

    Це перші зображення Samsung Galaxy 20 Ultra з таким рівнем деталізації, основна увага на цих кадрах приділена основній камері Samsung Galaxy 20 Ultra з перископним модулем і фірмовим «космічним» 100-кратним зумом.

    Добре видно, наскільки блок камери виступає над поверхнею задньої панелі смартфона. Також збоку видно кнопки включення і регулювання гучності, які витончено огинає лінія стику бічної і задньої панелей смартфона. Задня панель вигнута з боків, причому навіть сильніше, ніж поверхня екрану.

    Сьогодні стало відомо, що всі три моделі Samsung Galaxy S20 зможуть одночасно записувати відеоролики та робити фотографії на три камери. Ця функція буде називатися Quick Take.

    Також були підтверджені ціни – Samsung Galaxy S20 буде коштувати від 900 євро, за Samsung Galaxy S20+ попросять 1000 євро, а Samsung Galaxy S20 Ultra стартуватиме з позначки 1100 євро. Крім того оголошено про привабливий бонус за попереднє замовлення.

    Презентація Galaxy S20 очікується 11 лютого, а вийде смартфон 13 березня.

    Джерело: ixbt.com