Імідж інноваційного смартфона Motorola Razr неабияк зіпсували

    153

    У мережі розгорається скандал навколо оновленої розкладачки Motorola Razr, яка в цілому нагадує історію з Galaxy Fold. Йде хвиля негативної інформації, суть якої зводиться до того, що розкладачка з гнучким дисплеєм є «сирою», має цілий ряд конструкційних вад і непридатна для повсякденної експлуатації.

    На даний момент новинка недоступна для масового споживача і єдине місце, де з нею можна познайомитися ближче, це виставкові стенди в магазинах і салонах стільникового зв’язку. Зафіксовано випадок, коли таке знайомство виявилося фатальним для смартфона.

    Редактор ресурсу XDA-Developers на своїй сторінці в Twitter виклав фото Moto Razr, екран якого немов розірвали на шматки. Не виключено, що орудував вандал і стояла мета знищити матрицю, а зробити це у випадку з гнучкою панеллю не складно.

    Є в мережі відгуки і про те, що при згинанні складаний механізм смартфона видає дивні звуки схожі на скрип і хрускіт. Крім того, якщо раніше повідомлялося, що складка може з’являтися в місці згину, то тепер є свідчення, що нерівності спостерігаються в різних частинах гнучкого дисплея.

    На даний момент Motorola ніяк не коментує ситуацію, скасування запуску продукту немає, і вона удає, що попит перевищує можливості. А перенесення старту продажів на 18 лютого продиктоване бажанням виробника задовольнити цей попит.

    Джерело: twitter