Для Nubia Red Magic 5G приготували супершвидку зарядку

    86

    Перед виробниками смартфонів стоїть непросте завдання: виділити свої продукти на тлі інших пристроїв. Ось і влаштовують вони перегони, хто рамки по периметру дисплея зробить тоншими, хто більше камер вмонтує і, хто вразить кількістю пікселів. Ще одне поле для змагань — потужність швидкої зарядки.

    Ходять чутки, що Oppo Find X2 отримає зарядку потужністю 65 Вт, а в лабораторіях Xiaomi покращують 100-ватну швидку зарядку. Пограти «м’язами» вирішила і компанія Nubia. Прийшло повідомлення, що її ігровий Red Magic 5G може отримати швидку 80-ватну зарядку.

    Щоб підтвердити той факт, що чергова новинка компанії буде заряджатися з рекордною швидкістю, глава Nubia на своїй сторінці в мережі Weibo опублікував фото з невідомим смартфоном.

    Акцент на журнал зарядки пристрою, який виведений на екран. Зокрема, параметри зарядки склали 8,4В/9,6А. Підрахунок показує, що смартфон заряджався на потужності трохи більше ніж 80 Вт, але джерела вважають, що стандартна потужність цієї зарядки складе саме 80 Вт.

    Глава Nubia не став називати мобільний пристрій, який нагородять такою швидкою зарядкою. Але велика ймовірність, що ним стане Red Magic 5G. Компанія вже почала промо-компанію з просування геймерського смартфона і повідомила про те, що оснастить його чипом Snapdragon 865, модемом 5G і дисплеєм з частотою оновлення 144 Гц.

    Джерело: gsmarena