Не минуло й п’яти років. Уже відомо, коли Apple випустить iPhone SE2

    87

    Чутки про наступника iPhone SE ходять вже багато років. Власне, iPhone SE2 очікували на наступний рік після виходу оригіналу, але пройшло вже понад три роки, а апарат так і не вийшов.

    І ось джерело ділиться новими даними щодо можливості виходу нової моделі компактного iPhone. Якщо вірити цим чуткам, iPhone SE2 покажуть вже прийдешньої весни, тобто через чотири роки після виходу першої моделі.

    Джерело каже, що рішення про випуск апарату було прийнято на тлі складної ситуації з продажами смартфонів Apple. Зокрема, за допомогою компактної і, що важливіше, недорогий моделі гігант Купертинського хоче повернути позиції в Китаї та збільшити продажі на ринках, що розвиваються.

    Найважливіше в новій порції чуток те, що iPhone SE2, як повідомляється, буде істотно більшим від оригіналу. Якщо точніше, за основу смартфона візьмуть iPhone 8. А такі чутки раніше ми вже чули. Тоді йшлося про те, що в 2020 році Apple випустить оновлену версію iPhone 8, яка збереже дизайн і розміри, але отримає поліпшені характеристики.

    До слова, ім’я смартфона так само під питанням. Apple може назвати його як завгодно, починаючи з iPhone SE2 і закінчуючи якимось iPhone XII SE.