Xiaomi Mi Mix 4 виявився кращим за Samsung Galaxy S10 і інших флагманів

    2587

    Одним з кращих на ринку смартфонів зараз є Samsung Galaxy S10, але в силу різних причин такої подобається не всім, та й назвати його вартість доступною не можна. Для всіх тих, хто з якихось причин не хоче або не може собі купити цей флагман від південнокорейської корпорації, вже незабаром в продаж виявиться запущений Xiaomi Mi Mix 4, про який надійшли інсайдерські відомості. Як і слід було очікувати, новинка виявиться побудована на базі більш потужного і сучасного процесора Qualcomm Snapdragon 855 Plus з тактовою частотою 2,97 ГГц, який приблизно на 15 – 20% потужніша звичайної моделі без приставки «Плюс».

    Повідомляється, що крім такої особливості новинка отримає 8/10/12 ГБ оперативної і 128/256/512 ГБ постійної пам’яті, роз’єм USB Type-C, а також четверну основну камеру з роздільною здатністю 108 Мп. За рахунок такого фотомодуля Xiaomi Mi Mix 4 ризикує стати кращим в світі по частині якості фотографій і відео, однак перед тим, як робити будь-які висновки з цього приводу, потрібно дочекатися початку його продажів і порівняння з іншими мобільними пристроями, в тому числі з OnePlus 7 Pro, Apple iPhone XS Max, Samsung Galaxy S10, Huawei P30 Pro і багатьма іншими, яких зараз на ринку не мало. Корпус новинки виявиться виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 6.

    При цьому як в даному телефоні йтимуть справи з фронтальною камерою поки що ніхто напевно не знає. Одні стверджують, що компанія-виробник використовує конструкцію висувної фотокамери, тоді як інші навпаки вважають, що від такої конструкції бренд відмовиться, але не просто так, а заради впровадження в Xiaomi Mi Mix 4 захисту від води і пилу за стандартом IP68, зустріти яку в нині неможливо ні в одному з телефонів китайської корпорації, що робить їх менш привабливими в очах покупців, адже флагмани всіх конкуруючих брендів можуть похвалитися такою корисною в ряді випадків особливістю.

    Новинка в особі Xiaomi Mi Mix 4 стане найбільш технологічним телефоном компанії з усіх, які вона коли-небудь випускала на ринок. Дисплей виявиться виготовлений за технологією OLED, і в нього вмонтують сканер відбитків пальців, причому можливо навіть ультразвукової, як у флагмані Samsung Galaxy S10. Потрібно розуміти, що новітні технології і топові комплектуючі коштують недешево, в зв’язку з чим розраховувати на цінник нового флагмана нижче $ 500 не варто, і це в Китаї, тоді як на міжнародному ринку покупка такої моделі обійдеться в відчутно більшу суму грошей.



    • інші новини