Головні серіали вересня 2024 року: «Пінгвін», «Це все Аґата», «Ззовні» та інші новинки

149

Марафон серіалів урятує від осінньої меланхолії. Вересень 2024 року порадує фанатів різними за жанрами й настроєм серіями: від хорору, комедій до фантастики й романтичних історій. Обирайте серіали з нашої добірки й обов’язково зберігайте дати виходу в календарі. Хтозна, чи подужаєте перегляд усіх одразу, але нову їжу для мозку знайдете.

1. «Чудова пара» (“The Perfect Couple”), 5 вересня

Готується розкішне весілля в сімейному маєтку на острові Нантакета. Псує атмосферу тільки явне неприйняття нареченої Амелії з боку родини нареченого Бенжі. Остаточно руйнує весілля мить, коли на пляжі з’являється труп. За класикою детективного роману тепер усі присутні — не гості, а підозрювані.

Драму створили на базі однойменної книги Елін Гільдербранд. Чекаємо на розкриття злочину з Ніколь Кідман та Лієвом Шрайбером.

2. «Вечір бою: Пограбування на мільйон доларів» (“Fight Night: The Million Dollar Heist”), 5 вересня

Триває важлива сутичка між Мухаммедом Алі та Джеррі Куоррі. Проте для світу визначним вечір бою в 1970 році став не лише через реванш культового боксера. В Атланті Чікенмен влаштовує вечірку, яка завершиться наймасштабнішим злочином у штаті.

3. «Огидні» (“Uglies”), 12 вересня

У суспільстві-антиутопії в далекому майбутньому кожен у 16 років мусить зробити косметичну операцію. Усі вважаються «красивими» тільки після процедури та мріють зробити її швидше. От лише головна героїня Таллі дізнається, що за перевтіленням криються таємниці, й тікає, щоб розібратися із власними переконаннями та відшукати подругу. Справжнє життя починається за парканом.

4. «Король Талси» (“Tulsa King”), 2 сезон, 15 вересня

Італійський мафіозі змагатиметься з новим конкурентом в Талсі штату Оклахома. Драма із Сильвестром Сталлоне в головній ролі повертається з новими поворотами сюжету. Дуайт на прізвисько Генерал знову матиме проблеми із законом, захищатиме свій бізнес та родину.

5. «Це все Аґата» (“Agatha All Along”), 18 вересня

Одна із героїнь серіалу «ВандаВіжн» Аґата Гаркнесс отримала власну історію. Після подій у Веств’ю Аґата більше не має чарів, тому має почати спочатку й поступово згадати події власного життя. Героїня створить новий шабаш та пройде випробування дорогою відьом, щоб повернути сили. У дорозі вона знайде нових союзників, які ще точно з’являться серед героїв всесвіту Marvel.

6. «Пінгвін» (“The Penguin”), 19 вересня

«Пінгвін» — серіал, який допоможе розвинути власний всесвіт Бетмена. Колін Фаррелл у ролі харизматичного гангстера візьме участь у війні криміналу Готема. Він спробує захопити владу й побудувати власну імперію. У цій роботі місто ми побачимо з нової перспективи: на вулицях, серед бруду й піску головний герой бажає вибратися нагору й стати значущим.

7. «Чудовиська: історія Лайла та Еріка Менендесів» (“Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story”), 2 сезон, 19 вересня

Новий сезон кримінальної драми про серійних убивць. Побачимо події 1989 року в жанрі тру крайм: двоє братів засуджені за вбивство власних батьків у Беверлі-Гіллз.

Хоча Netflix отримав дозу критики про романтизацію убивць, продовжують висвітлювати криваві історії. Першу частину драми з Раяном Мерфі та Яном Бреннаном випустили в 2023 про серійного вбивцю Джеффрі Дамера, жертвами якого стали 17 осіб в 1978-1991 роках.

8. «Ззовні» (“From”), 3 сезон, 22 вересня

Третій сезон пройде в розкритті природи загадкового міста, його монстрів та в пошуку дороги додому. Чи не заплуталися сценаристи у власній головоломці? Творці серіалу Lost і справді могли перестаратися, але цей сезон стане вирішальним. Повертайтеся до невеликого містечка серед лісів, де на перший погляд усе нормально, але тільки до заходу сонця. Серіал — знахідка для усіх, хто любить полоскотати нерви й розгадати жахливі таємниці.

9. «Гротеск» (“Grotesquerie”), 25 вересня

Детектив і черниця мають розслідувати серію жахливих окультних убивств. Водночас кожна із них бореться із власними проблемами й розкриває скелети у шафі. За трейлером це має бути естетичний серіал жахів, який добряче лоскоче нерви.

10. «Цього ніхто не хоче» (“Nobody Wants This”), 26 вересня

Серіал-комедія про дратівливу й провокативну Джоел, яка веде подкаст з подругою. На вечірці вона знайомиться зі спокійним та привабливим чоловіком Ноа. Єдина проблема в тому, що Ноа — рабин, тому його родина не схвалює нові стосунки. Зовсім різні люди з протилежними поглядами несподівано притягуються.

Також у вересні вийде друга частина серіалу «Емілі в Парижі» з пригодами у Римі, серіал «Американська спортивна історія», третій сезон «Кульгавих коней». Серіальна осінь починається насичено! Не пропустіть старт нових сезонів, аби не стати жертвою спойлерів.