Найцікавіші серіали лютого 2023: пригоди, космос, драми та нові сезони перевірених історій

1085

Найцікавіші серіали лютого 2023

У лютому настає кращий час для перегляду серіалів, бо навесні хочеться менше часу проводити вдома і більше гуляти на свіжому повітрі. Тож насолоджуйтеся сніжинками за вікном, гарячим какао та очікуванням нових серій улюблених стрічок. Цього місяця виходять серіали, які в лютому можна передивитися повністю. Тож уперед:

1. «Ковчег» (The Ark), 1 лютого

Де дивитися: Syfy

Що станеться з людством через сотню років? Один з варіантів уявили творці серіалу. Мрії Ілона Маска втілюються в реальність: люди відправляють міжзоряні кораблі для створення колоній у космосі. Через трагічні події майже всі пасажири корабля Ковчег-1 загинули. Решті екіпажу доведеться зібрати всі сили, щоб врятуватися, зберегти корабель і таки досягнути місця призначення.

Серіал матиме всього 4 серії та повністю вийде в лютому. Ідеальний варіант для тих, хто не любить довго чекати на розв’язку.

2. «Мільйони Гюнтера» (Gunther’s Millions), 1 лютого

Де дивитися: Netflix

На місці пса Гюнтера, певно, захотіли б опинитися більшість із нас. Пес став спадкоємцем графині та власником трастового фонду вартістю 400 мільйонів доларів. Для вівчарки Гюнтера готують шеф-кухарі, він має літак, яхти та 27 працівників. Опікун пса влаштував експеримент з участю зірок. Ті жили в особняку з Гюнтером і стали героями онлайн-серіалу. Всю правду про пса і секту розкриють в останній серії.

3. «Ти» (You), 4 сезон, 9 лютого

Де дивитися: Netflix

Менеджер книжкового магазину Джо до нестями закохався в свою клієнтку Бек та збудував цілий план, щоб завоювати її серце. Йому вдалося стати хлопцем Бек, але якою ціною? Через соцмережі, стеження й знищення усіх перешкод до життя з коханою Джо зовсім забув про будь-які моральні принципи. У 4 сезоні хлопець втратить кохану й почне нове життя у Лондоні. Він знайде нову жертву й водночас сам перетвориться на здобич.

4. «Червона троянда» (Red Rose), 1 лютого

Де дивитися: Netflix

Моторошний серіал про життя підлітків, які тепер точно не зможуть написати занудний твір  «як я провів літо». Випускниця школи стала жертвою додатка в телефоні: тепер її неможливо впізнати. Компанія друзів хоче врятувати подругу, але після завантаження програми вони теж змушені виконувати жахливі вказівки.

Цей серіал в США побачили ще влітку 2022, і він отримав різні відгуки критиків. 15 лютого вийдуть одразу всі серії, тож своє враження ви зможете скласти самостійно.

5. «Карнівал Роу» (Carnival Row), 2 сезон, 17 лютого

Де дивитися: Prime Video

Чарівні істоти ховаються між звичайними людьми, з якими у них не надто дружні стосунки. Зараз два світи співіснують завдяки перемир’ю. Однак, загадкові вбивства у похмурому місті тільки розпалюють ворожнечу. Скоро війна може розгорітися з іще більшою силою. Тільки розслідування головних героїв може допомогти знайти істину. На кону існування магічних створінь.

6. «Привіт, майбутнє» (Hello Tomorrow), 17 лютого

Де дивитися: Apple TV+

Науково-фантастичний серіал про Америку 60-их в альтернативній реальності. Тепер на вулицях літають джетпаки, з людьми живуть робопси, а краватка зав’язується сама. Команда комівояжерів продає квитки на Місяць. Вони обіцяють нове життя та запевняють: майбутнє вже настало! Ріелтори на чолі з Джеком заробляють величезні гроші за житло на Місяці, але за обман доведеться розплачуватися.

7. «Зовнішні мілини» (Outer Banks), 3 сезон, 23 лютого

Де дивитися: Netflix

Команда золотошукачів залягла на затишному острові після пригод 2 сезону. Та їх відпочинок тимчасовий, і скоро розпочнеться найбільша гонитва за скарбами. У наших героїв з’являться конкуренти, які теж шукають загублене місто й багатство. Цей сезон покаже, на що здатна команда заради свого щасливого майбутнього.

8. «Неохочий мандрівник» (The Reluctant Traveller With Eugene Levy), 24 лютого

Де дивитися: Apple TV+

Юджин Леві усе життя ненавидів подорожі. Але він вирішив покинути зону комфорту й побачити чудеса світу на власні очі. Цей намір стає початком пригод на шляху від Африки до Арктики. Довкола не тільки природні красоти, й битви, боротьба зі страхами та небезпеки.

9. «Консультант» (The Consultant), 24 лютого

Де дивитися: Prime Video

Сатиричний серіал про життя консультанта, який має повернути славу компанії з розробки ігор. Усе починалося добре, але скоро офісне життя для всіх працівників перетвориться на пекло. Консультант Регус отримує все більше влади, а разом з тим впроваджує дивні правила, контролює всіх робітників і нещадно розправляється з незгодними.

Зібрали найкращі серіали лютого різних жанрів і з різним настроєм. Відкривайте нові сценарії, акторів та без вагань закохуйтеся в щойно зняті стрічки. Навіть історії за відомими книгами чи римейки фільмів здатні по новому розкритися. Можливо, в цій добірці ви знайдете новий улюблений серіал?

автор Катя Вогник спеціально для vsviti.com.ua



• не пропусти