Топ-5 свіжих фантастичних серіалів для тих, хто втомився від сірих буднів

9422

Редакція сайту зібрала п’ять фантастичних серіалів, які занурять вас у свою атмосферу і дозволять відволіктися від усього.

1. Проект Синя книга (Project Blue Book, 2019 – наш час)

Дія цього серіалу розгортається в 1960 рр, коли кілька людей стали свідками появи НЛО. Астроном Дж. Аллен Хінек і капітан ВПС США Майкл Квінн збирають про це інформацію, але одного разу дізнаються про урядову змову.

2. Ключі Локк (Locke & Key, 2020)

Новинка від Netflix, що розповідає про сім’ю, яка складається з матері з трьома дітьми. Вони переїжджають в родинний будинок Локк, де сподіваються почати нове життя. Але в цьому місці є загадковий ключ і чудовисько, яке відкрило на них полювання.

3. Фатальний патруль (Doom Patrol, 2019 – наш час)

Головні герої – пілот, який отримав заряд радіації, гонщик, який розбився в автокатастрофі, дівчина з 64 особистостями, актриса із понівеченою зовнішністю і хлопець-кіборг. Очолює їхню команду вчений, а самі вони – невдахи, вигнанці суспільства, які стали супергероями.

4. Видозмінений вуглець (Altered Carbon, 2018 – наш час)

У майбутньому, коли людство навчилося перезавантажувати свідомість і особистість людини в інше тіло, одне з них, що належить якомусь мільярдеру, знайшли вбитим. Той найняв колишнього військового для розслідування, адже експертиза показала самогубство, але той впевнений, що він не міг його вчинити. І до всього додається той факт, що запам’ятовуючий пристрій було знищено.

5. Мандалорець (The Mandalorian, 2019 – наш час)

Гучний серіал за всесвітом Зоряних Воєн про найманця-мандалорця, який веде усамітнений спосіб життя на краю галактики. Він блукає серед покидьків суспільства, але одного разу потрапляє в неймовірну пригоду.