21 найбезглуздіше питання, яке задають стюардесам

512

come_fly_retro_artwork-wallpaper-960x600

Метт Мельцер зібрав цілий список питань, які задаються бортпровідників і неймовірно їх дратують. Так, у цьому списку немає нашого улюбленого «А вас часом не Жанна звати?»

Вам знайомі всі жахи перельотів? Кричущі немовлята, вічні затримки вильоту, всі штовхаються, порушують розподіл місць. А тепер уявіть, що ви літаєте на літаку …

Кожен. Чортів. День. І вам за це не особливо багато платять.

Ласкаво просимо в типове життя стюардеси. Ви можете подорожувати по світу, але доведеться летіти з тими самими людьми, що роблять перельоти такими жахливими.

Всі, напевно, знають, чим можна довести бортпровідника. Ми поговорили з безліччю бортпровідників і виділили 21 питання пасажирів, які здатні просто роздратувати. Відповідали самі працівники авіакомпаній.

1. Я встигну на пересадку?
Що ж, подивимося … Ось провідник забрав вашу порожню чашку о 13.15, а ваш стикувальний рейс вилітає о 13.20. Дозвольте запитати у магічної кулі …. ііі …. Він явно сказав «Ні».

2. Чому мені не можна в туалет в першому класі?
Бо якби всі ним користувалися, то не було б такого поняття, як «окремий туалет в першому класі».

3. Чому я повинен реєструвати свою сумку?
Це і їжаку зрозуміло. Тому що весь літак попросту кишить засранцями, які під зав’язку забили верхні багажні полиці зимовими пальто і колекціями кружок в картонних коробках.

4. Ви не знаєте, це безглютенова їжа?
Незмінною відповіддю на це буде «так». Вся «чутливість» до глютену – просто навіяна вам вигадка.

5. Чому не показують фільм, немає Wi-Fi або інших розваг?
Тому що немає. Подивіться в бортовий журнал, я впевнена ви там не знайдете список кращих закусочних Америки. Можете пошукати в Канзасі.

6. Чому наш рейс затримується?
Подивіться у вікно. Бачите злітна смуга занесена снігом, як Сибір в січні. МОЖЕ ТОМУ? Ну я тільки припускаю – можливо?

7. Так що, ти з клубу «високої милі» (тобто займалася сексом літаку)?
Зараз я навіть заздрю ​​жінкам у барі, яких ви хочете підчепити такими тупими прийомами. Вони принаймні можуть вам вмазати.

8. Над чим ми пролітаємо?
Над чимось коричневим. А ще блакитним. А от тільки що пролітали над чорним з жовтими вогнями. Ну ось над чимось таким зазвичай і літаємо.

9. Не могли б ви допомогти підняти мою сумку?
Через корпоративні правила це заборонено, але от порада, як цієї проблеми взагалі уникнути: здавайте великі сумки в багаж. Це коштує всього 25 баксів, і судячи з вашого подиху, ви вже спустили рівно стільки в барі аеропорту.

10. У вас є їжа для моєї дитини?
Коли ви бронювали квитки, ви забули, що вашого малюка потрібно часто годувати? Ну що ж, вітаємо – ви батько року. Нехай пожує сирні чіпси.

11. Де моє місце?
Ви зараз на 21A, а ваше місце рівно під табличкою 14, на стороні DEF. Здавалося б все гранично ясно.

12. Вони затримають літак, якщо я не встигаю?
Ми завжди говоримо «Так», так що, чорт забирай, заспокойтеся. Сенс у тому, що якщо ви не спізнюєтеся величезним натовпом, то ніхто не буде змушувати 200 чоловік чекати вас одного.

13. А з моїм багажем нічого не трапиться?
Питання було б доречним, якби ми були не бортпровідниками, а широкоплечими хлопцями з комбінезонах, які працюють на злітній смузі.

14. Коли вже нормальна погода буде?
Дуже приємно, що ви вважаєте, що стюардеси схожі на красунь з новин погоди, але ні в однієї з нас немає відповідної метеорологічної підготовки.

15. А моїй дитині є що подивитися цікавого?
Так. Нехай дивиться на свої повіки зсередини.

16. Чому в цьому рейсі не годують?
Мені шкода, якщо ви аж з 2002 року не літали. Але останній раз ми подавали їжу, коли Джастіну Біберу було сім років. Може вам купити бутерброд за 10 баксів?

17. Можете перевірити, який я там в черзі?
Ви тримаєте в руках телефон з відкритим додатком, в якому чітко говориться, що ви числитеся 45-тим у черзі на салон з 20 місцями в першому класі. І воно вам не бреше. Зате я можу.

18. У вас є ковдри?
Якщо вас так і тягне заробити собі хламідії, є способи куди більш прикольні.

19. Пілоти знають, як посадити літак?
Ні, ми просто взяли пару статуеток Крішни з багажу, одягли на них форму льотчиків і тепер молимося, щоб пронесло. Крутий план, так?

20. У бізнес/першому класі є вільні місця, на які можна пересісти?
У вас є дебетова карта, на якій не менше 89 доларів? Тоді можете.

21. А це безпечно – летіти над Кубою?
Ось останнє, що робитиме країна, у якої немає грошей на дороги, це намагатися збити пасажирський літак. Так що просто розслабтеся і насолоджуйтеся своїми Безглютеновими крендельками.



• не пропусти