Нові серіали листопада, які не можна пропускати

2293

З прем’єрами буде цікавіше проживати довгі вечори листопада та готуватися до переглядів стрічок взимку. Цей місяць — справжнє свято для фанатів фантастики та драматичних серіалів. Деякі серіали з добірки ви точно чекали вже давно, деякі — зовсім нові.

В осінні дні навіть менше хочеться виходити до кінотеатрів та чекати нічний сеанс. Вдома під ковдрою з чаєм та улюбленим серіалом точно не замерзнете та будете спокійно розплутувати нові сюжети цих прем’єр:

1. “Нарко: Мексика”, (Narcos: Mexico, 2016), 3 сезон, 5 листопада

Серіал про найбільш знаменитого у світі наркобарона Пабло Ескобара став дуже популярним. У перших двох сезонах наркобарон зазнав краху і потрапив до в’язниці за вбивство. Третій сезон стане завершальним та розповість про боротьбу за владу в наркобізнесі Мексики.

2. “Декстер: Нова кров”, (Dexter: New Blood, 2006), 9 сезон, 7 листопада

Вісім років фанати серіалу чекали на завершальний дев’ятий сезон про судмедексперта Декстера. Події в новому сезоні розгортаються через 10 років після минулого сезону. Головний герой інсценував смерть та вирішив почати нове життя в невеликому містечку Афрон Лейк. Схоже, у нього вийшло і кохання знайти, і нову роботу, але певні події змусять Декстера згадати минуле та взятися за старе.

3. “Психіатр по сусідству”, (The Shrink Next Door, 2021), 12 листопада

Психіатр Айзек Гершкопфе та його пацієнт Мартін Марковіц існували реально. Чоловік Мартін настільки почав довіряти психіатру, що не зрозумів, як повністю “віддав” йому своє життя. Психіатр поселився в Мартіна, заволодів сімейним бізнесом, прикриваючи все це терапією. Тільки через 30 років головний герой почав це зрозуміти й захотів змінити.

4. “Мер Кінгстауна”, (Mayor of Kingstown, 2021), 14 листопада

У цьому містечку усі кошти зосереджені у в’язниці. Найбагатша родина Кінгстауна Макласкі з нею і пов’язана. А також з корупцією небувалих масштабів. В головній ролі  — корумпований мер містечка Джеремі Реннер. Схоже, забезпечити порядок та справедливість в цьому місті просто неможливо.

5. “Колесо часу”, (The Wheel Of Time, 2021), 19 листопада

Фентезі-серіал про містечко, в якому панує магія. Леді Морейн вважає, що сили темряви полюють на кількох підлітків, а вона має їм допомогти. Три світи існують паралельно, і різні події відгукуються в усіх світах. Їм усім загрожує небезпека, і врятувати світи зможе тільки Відроджений Дракон. Водночас він може і знищити колесо часу.

Таємні магічні організації, епічні магічні битви, неймовірні костюми — усе це про новий серіал за мотивами книги Роберта Джордана.

6. “Ковбой Бібоп”, (Cowboy Bebop, 2021), 19 листопада

Який він, світ постапокаліпсису у 2071 році? Скоріш за все, жорстокий, дивний і фантастичний. Земля вже перестала бути домівкою людей, з’явилися нові професії. Тільки це далеко не ІТ, а космічні мисливці. Саме такими є герої з корабля “Бібоп”, а ми зможемо спостерігати за їхніми пригодами й гонитвою по всьому космосу.

7. “Соколине око”, (Hawkeye, 2021), 24 листопада

Події розгортаються після фільму “Месники: Війна нескінченності”. Клінт Бартон просто хотів приїхати до родини на Різдво. Але не все йде по плану, коли ти супергерой. Соколине око зустріне віддану фанатку Кейт Бішоп, яка мріє стати лучницею та стане її наставником. Також у серіалі вперше з’явиться нова Чорна Вдова.

Аж два серіали з Клінтом Бартоном, багато фантастичних сюжетів та драми. Як вам такий серіальний набір на листопад? Сподіваємося, ви підберете щось для себе. Листопад багатий на прем’єри, тож поки що шанси стати популярними є в багатьох серіалів. Лиш не пропустіть початок!

автор Вікторія Демидюк спеціально для vsviti.com.ua



• не пропусти