Геніальний кліп «Шторм в океані» – уривок з документального фільму «Океани» (відео)

627

Це не хвиля, не шторм, це справжнє цунамі!
Ви тільки уявіть себе там …

Це уривок (77 – 82 хвилини) з документального фільму (екологічної драми) «Океани» 2009 року французьких режисерів Жака Перрена та Жака Клюзо.

Музичний супровід – Dubstep Remix на твір англійського музиканта і композитора Клінта Манселла “Lux Aeterna” (“Вічне світло”), що стало саундтреком до другого фільму Даррена Аронофскі – «Реквієм за мрією».

«У технічному плані зйомки були надзвичайно складними, у фільмі немає ні 3D, жодного кадру графіки, домалювати або придуманого. Спеціально для роботи над «Океанами» розробили унікальну апаратуру. Так, серед технічних винаходів – спеціальний дистанційно керований міні-вертоліт, водонепроникна гідродинамічна «коробка» для камери, яка розвиває велику швидкість на воді і під водою, особлива надчутлива цифрова камера, здатна розпізнавати колосальну кількість відтінків синього, і багато іншого. Завдяки цій техніці вдалося, наприклад, зняти восьмиметрову касатку з відстані півтора метрів, показати шторм, перебуваючи в його епіцентрі, і закарбувати підводний світ таким, яким його не бачив ніхто»

Ось який буває справжній шторм в океані!

Геніальний кліп «Шторм в океані» – уривок з документального фі…Геніальний кліп «Шторм в океані» – уривок з документального фільму «Океани» (відео)більше цікавого на https://www.facebook.com/vsviti/

Опубліковано ВСВІТІ – vsviti.com.ua 1 березень 2016 р.



• не пропусти