10 чудових комедій для жінок, які допоможуть розслабитися

6618

Іноді душа вимагає перегляду душевної кінокартини, через яку не потрібно навантажувати мозок і можна просто посміятися.

Пропонуємо вашій увазі саме такі кінофільми. Приємного вам перегляду і гарного настрою.

1. «Магія місячного сяйва» (Magic in the Moonlight, 2014)

Тонка легка комедія Вуді Аллена про те, як фокусник відправляється на Лазурний берег в будинок багатого сімейства з делікатним дорученням. Він повинен викрити жінку-медіума, яка влаштовує спіритичні сеанси та пудрить людям мізки.

2. «Життя як воно є» (Life as We Know It, 2010)

Холлі і Еріка, які один одного терпіти не можуть, зводить разом трагедія – їхні найкращі друзі гинуть, і вони залишаються єдиними опікунами маленької хрещениці Софі. Попри назву, це добрий ліричний фільм про любов і сім’ю.

3. «Кохання на кінчиках пальців» (Populaire, 2012)

Ця дивна романтична комедія переносить нас до Франції 1950-х. У ті часи у жінок був небагатий вибір професій, тому Роза в захваті від того, що у неї є шанс влаштуватися секретаркою. Вона навіть розмріялася про пристрасний роман з начальником, а тому від неї треба тільки одне – щоб вона перемогла в конкурсі машинопису. Він навіть готовий її тренувати та створити всі необхідні умови для майбутньої чемпіонки.

4. «Ідеальний голос» (Pitch Perfect, 2012)

Бадьора музична історія про те, як відлюдькувата першокурсниця Бека вступає в дівчачу групу а капела. Команда весела і талановита, але з їх похмурим репертуаром перемогти в університетському конкурсі просто неможливо. По ходу фільму зміни чекають і головну героїню, і групу.

5. «Шпигунка» (Spy, 2015)

У Сюзан нудна офісна робота в офісі ЦРУ. Вона, звичайно, молодець і відмінна помічниця місцевим “Бондам”, але хочеться більшого – оперативної роботи, ризику, шпигунських перевдягань і крутих тачок. І ось одного разу товстуха перестає мріяти та бере справу у свої руки.

6. «Закохані невротики» (Les émotifs anonymes, 2010)

Зворушлива комедія про двох самотніх диваків. Анжеліка готує найкращий у світі шоколад, вона – геній своєї справи. Тільки дуже сором’язлива, тому нікому не зізнається у своїй майстерності та готує свої шедеври анонімно. А ще їй дуже подобається кондитер Жан-Рене, який теж жахливо сором’язливий. Ніхто з них не може зробити перший крок, але разом вони роблять дуже смачні цукерки.

7. «Серцеїд» (L’arnacoeur, 2010)

У Алекса Ліппі незвичайний бізнес – стильний молодий чоловік на замовлення руйнує чужі романтичні відносини. Одного разу йому підвертається найважче завдання – розбити по-справжньому закохану пару.

8. «Кохання та дружба» (Love & Friendship, 2016)

В основі фільму – роман Джейн Остін “Леді Сюзан” про молоду чарівну вдову в пошуках нового чоловіка. Як заведено в історіях англійської письменниці, головна героїня не без її участі сипле дотепами та афоризмами.

9. «Думай, як чоловік» (Think Like a Man, 2012)

Чотири дамочки відкрили для себе книгу, де розповідається, про що думають чоловіки і як правильно діяти жінкам, щоб підкорити свого обранця. Вони терміново починають застосовувати знання на живих піддослідних і вельми процвітають в цій справі.

10. «Заміж у високосний рік» (Leap Year, 2010)

У Анни є практично все – затишна квартирка, Прибуткова робота і коханий хлопець. Але вже кілька років вона чекає і ніяк не дочекається від нього пропозиції руки та серця. І ось, відправивши коханого в чергову поїздку в Дублін, Анна дізнається, що в Ірландії є традиція – 29 лютого дівчина може сама зробити пропозицію своєму чоловікові. У той самий день вона збирає валізу і мчить назустріч своєму Щастю.



• не пропусти