Дизайн кухні: наймодніші тенденції 2015 року (фото)

1081

hottest-trends-0

Кухня – одна із основних кімнат, інтер’єру якої приділяють величезну увагу практично всі. І не тільки тому, що тут багато часу проводить господиня будинку, а ще це й місце зустрічі всіх членів сім’ї, а то і родичів, і друзів. Якщо в новому році буде ремонт, то пропонуємо врахувати модні тенденції при оформленні інтер’єру кухні.

Чорний знову в моді

Останнє десятиліття в якості спокійного і елегантного фону дизайнери для кухні вибирали нейтральний білий колір. І це зрозуміло. Білий не просто сам по собі виглядає вишукано, але ще й дозволяє використовувати безліч колірних акцентів, які роблять простір більш яскравим і ошатним. В останні кілька років колірна гамма почала поступово змінюватися, і своє місце відвоював сірий колір. У 2015 році відбудеться ще один крок у напрямку зміни пріоритетів. На кухню прийде чорний, приносячи з собою вишуканість і аристократичність.

Якщо ж хтось не готовий до кардинальних змін, то він цілком може обійтися чорними елементами декору, зберігаючи нейтральний загальний фон. Втім, чорний колір буде виглядати розкішно при будь-якому стилі – від рустикального та індустріального до мінімалістського і сучасного. І, безумовно, не потрібно забувати про вічну класику – чорно-білий інтер’єр.

Магія металу

У другій половині 2014 почалася епоха металевих акцентів в інтер’єрі. От тільки тепер теплі відтінки золота, міді та бронзи змінять срібло і хром. Ця тенденція проявляється не тільки в дизайні інтер’єрів, але і в цілому світі моди.

Для кухні можна підібрати змішувачі відповідних відтінків або посуд з позолотою, яка допоможе створити відчуття розкоші. Прекрасно виглядатимуть і світильники, блискучі мідні абажури.

Веселий клуб за інтересами

Кухня – це серце і душа будинку. Не дивно, що тут люблять збиратися всі члени сім’ї не просто щоб поснідати або пообідати, але і поспілкуватися один з одним. У 2015 році дизайнери пропонують перетворити традиційну кухню в сімейно-дружній клуб, створивши особливу атмосферу і відповідні умови.

Кожен член сім’ї повинен знайти собі комфортне місце на кухні. При наявності вільного простору можна навіть облаштувати робоче місце або куточок для ігор. Все залежить від можливостей і потреб кожної родини. По-перше, при можливості потрібно прибрати кордони між кухнею та іншими зонами. По-друге, можна облаштувати затишний куточок для сніданку, поставивши невеликий диванчик або м’який куток біля вікна.

Шейкер стиль

Класичні шафки, справжні шедеври кухонних меблів, ніколи не виходять з моди. Вони прослужать вірою і правдою не одному поколінню. Вони гармонійно впишуться в будь-який стиль і тематику – від фермерського до мінімалістського. Саме вони і підібрані до них аксесуари допоможуть додати кухні остаточного вигляду. Простота, функціональність і краса, а ще текстурна різноманітність – запорука затишності кухні на багато років.



• не пропусти